BLOG

Andělské poslání do roku 2023 pro nás všechny

Nový rok je tu a s ním i nová andělská poselství. Jak se nám bude dařit a co nás čeká v roce 2023? Nahlédněte společně s námi do blízké budoucnosti, která nás čeká. 

V tomto roce bude převelice důležité, jak vy sami k sobě budete přistupovat, zda se budete vzájemně stále dokola hodnotit a posuzovat, zda budete prstem kolem sebe ukazovat, sami se sebou bojovat a viníka vašich problémů hledat, zda budete tento hnůj stále přehrabovat a nebo zda se rozhodnete cestou lásky, radosti a lehkosti se vydat. 
 
Je nový rok a je na vás, jaký uděláte první krok. Jaký si v tomto roce dovolíte pokrok. Je důležité na chvíli poodstoupit a sami do sebe nahlédnout, očima lásky a pochopení na sebe pohlédnout a přestat soudit sebe, přestat soudit druhé a svět. Vy všichni jste žáky ve škole jménem život. A každý z vás se učí jej žít tak, jak nejlépe umí, proto dovolte si mít k sobě vzájemné pochopení. Nikdo vinen není. Váš život není o souzení a hodnocení. Váš život je o učení, o lásce, o soucitu a laskavosti, dovolte si více hravosti a méně spěchu. Nakonec nic nejde uspěchat a vše přijde v pravý čas. 
 
Dovolte ať zazní váš jedinečný hlas a přestaňte se přetvařovat a dovolte si sundat všechny masky, které jste si nasadili, abyste se svému okolí a možná i sami sobě zalíbili. Dovolte si objevit sami sebe, svoji jedinečnost, svoji božskost. Dovolte si objevit to, co doposud zůstalo někde v hloubi vás ukryto, co zůstalo před světem pečlivě zakryto. A na to vše je potřeba, abyste čas sami sobě věnovali, abyste o sebe konečně pečovali, abyste meditovali a sami se sebou se propojovali. Abyste sami sobě, svému srdci, své duši a svému tělu naslouchali. Abyste pochopili, že jste v pořádku takoví jací jste. Že jste dokonalí ve své nedokonalosti. Že dokonalost tkví ve vaší jedinečnosti. Proto dovolte si sami sebe obdivovat, své přednosti i stíny objevovat a přijímat, protože bez tmy byste neznali, co je světlo. A bez světla byste nevěděli, co je tma. Nic není náhoda, vše má své opodstatnění a nic špatně není. Vše vede jen k dalšímu a dalšímu uvědomění. A je jen na vás, jaký život si v tomto roce dovolíte žít. Zda si dovolíte naslouchat své intuici a změny ve svém životě vykonat, zda si dovolíte se ze života a jeho každodenních maličkostí radovat, nebo zda budete chtít nad vším bědovat.
 

My andělé bychom vám moc chtěli do tohoto roku požehnat, abyste svůj život a sami sebe milovali, abyste sladkost a lehkost života objevovali, abyste žili, abyste každý den oslavovali, vděčnost za život a všechna požehnání, která máte projevovali. Abyste se smáli a radovali. Abyste si lásku beze strachu a bez podmínek projevovali. Abyste se vzájemně nehodnotili, ale sjednotili a abyste si byli vzájemně oporou. Abyste stáli pevně na svých nohou a abyste důvěřovali, že jste v bezpečí a vždy o vás bude postaráno, že vše, co budete potřebovat vám bude dáno. Abyste se těšili na každé nové ráno, které vám na tomto světě bylo dáno. Protože nakonec život je dar. A jednou přijde vaše poslední hodina, proto žijte tak, abyste nelitovali, ale abyste svůj život milovali a na konci své cesty jste vše, co jste si dovolili prožít, oslavovali. 
 

Hlavním tématem tohoto roku bude, abyste sami sebe a svá zákoutí objevovali, abyste své strachy přijímali a zároveň překračovali. Abyste vše, co vám již neslouží a co vás brzdí odevzdali. Abyste si čas sami na sebe udělali, a pokud budete chtít v pravdě a ve své jedinečnosti žít, bude třeba velikou odvahu mít. Mnoho se toho v tomto roce bude dít. Ale bude na vás, jak se konkrétně vám bude žít. Vaše myšlenky a nastavení budou velikou váhu mít. A v tomto směru bude nutné mnohé změny vykonat, abyste na vlně lásky a radosti mohli surfovat. Dovolte si procítit ten klid a mír ve vašem srdci a napojte se na ten posvátný zdroj klidu a moudrosti, který každý z vás uvnitř sebe máte. Zhluboka dýchejte a více pobytu v přírodě si dopřávejte. Příroda je mocná čarodějka, dovolte si se s její esencí a krásou spojovat, půdy se dotýkat a její vůni dýchat. Dovolte si stromy objímat a přírodě za to, že tu pro vás každý den je děkovat. Dovolte si pocítit, jaké to je přírodu milovat. Jaké to je když se na svět znovu podíváte očima dítěte a budete objevovat tu rozmanitost a všechny ty zázraky, které dnes berete jako samozřejmost. Protože nic není samozřejmost. Co dnes máte, zítra být nemusí. Jediná jistota je, že nic není jistota. A pokud připustíte, že nic a nikoho na pořád nevlastníte a do mystéria jménem život se v pokoře a víře uvolníte. Svůj život tím velice projasníte, všechna ta požehnání, kterých se vám dostává spatříte a dovolíte si užívat jedinečnost a posvátnost každého okamžiku. Žijte naplno tady a teď a dovolte si rozkvést a vyjevit se světu ve své jedinečnosti.

Vy všichni hledáte své poslání a v tomto roce budete objevovat, že vaše poslání je být sami sebou, že jste sem přišli žít svůj jedinečný příběh, jehož řádky jste autory. Že si přejete žít podle sebe všem a všemu navzdory. Protože vy nejste ničí oběti, vy jste královny a králové vašeho života. Pouze vy určujete jaká je a bude vašeho života hodnota. Tak nebojte se jít do neznáma, nebojte se nové možnosti objevovat, nebojte se změny ve svém životě udělat, protože pokud budete svému srdci důvěřovat a jeho následovat, váš život bude se do neskonalé krásy proměňovat, vaše těla budou se samovolně uzdravovat a vysokými vibracemi lásky vibrovat. Dovolte si se ve svých snech a přáních podporovat, dovolte si své jedinečné cestě důvěřovat, my andělé vás na ní budeme vždy podporovat. Nikdy nejste na nic sami, nemusíte se bát. My vás budeme ochraňovat a v jakémkoliv vašem rozhodnutí podporovat. 
 
A otázka pro vás k zamyšlení. V jakém světě byste si přáli žít? Jaké hodnoty chcete ve svém životě mít? A pak tím, co si budete přát, nejdříve vy sami musíte být. Vy sami začněte takový život žít a krásný a láskyplný svět ve svém srdci mít. ¦? 
 
S láskou a velikým požehnáním do roku 2023 andělé

 
      

Hledáte ideálního společníka do pošmourného počasí? Vsaďte na prošívanou bundu nebo kabát, se kterými se letos přímo roztrhl pytel. Tuto britskou klasiku si zamilujete hned z několika dobrých důvodů.

 

Prošívané bundy i kabáty oplývají skvělými hřejivými vlastnostmi, zároveň jsou lehké a hodí se na každodenní nošení. Při správném vrstvení se je navíc nemusíte bát obléci ani v zimě. Stačí si pod bundu obléci opravdu huňatý svetr.

Prošívané bundy zažily svůj první velký boom v roce 2009. Přezdívalo se jim „onion jackets” díky vzoru připomínajícímu cibule a byly k vidění snad na všech přehlídkových molech. Nejvíce je ale proslavily britské značky Barbour a Burberry. Není divu, počasí na ostrovech je nevyzpytatelné a lehká prošívaná bunda je proto ideálním společníkem.

 

Jakou si vybrat?

 

Vybírat můžete mezi mnoha barevnými odstíny i střihy. Univerzální variantou jsou oversized modely v černé či khaki barvě, pod které se pohodlně vejdou i zmíněné svetry z hrubšího úpletu. Milovnice elegance zase ocení vypasovaný kousek s páskem v černé barvě. S nádhernou sponou .

Náš typ: Černo růžová prošívaná bundička ...

Váš Módní svět

Více zde: https://www.svet-modni1.cz/blog/

 

 

 

5 tipů, jak správně pečovat o džíny

Pořídili jste si nové džíny, které vám perfektně padnou a nyní se bojíte, že se vám častým praním brzy opotřebují? Pokud svým džínám dopřejte správnou péči, vydrží vám krásné a…Pořídili jste si nové džíny, které vám perfektně padnou a nyní se bojíte, že se vám častým praním brzy opotřebují? Pokud svým džínám dopřejte správnou péči, vydrží vám krásné a jako nové řadu let. Jak tedy o rifle ideálně pečovat? To si můžete přečíst v následujícím článku. 

Zná to zřejmě každá žena i muž. Najít ideální džíny, které by nám dobře seděli, dokáže být pěkný oříšek. Pokud se vám to ovšem podaří, byla by velká škoda o takové džíny přijít nevhodným zacházením. Jak tedy džíny správně prát a na kolik stupňů? Jak džíny ideálně sušit? Je dobré džíny žehlit? 

1. Neperte džíny příliš často 

Nosíte své oblíbené džíny již 3 dny a už máte chuť je vyprat? Chyba. Kvalitní džíny totiž vydrží daleko víc než běžné kalhoty, takže nepotřebují ani tak častou údržbu/praní. 

Kvalitním denimovým kalhotám naprosto stačí, když je vyperete jednou za 14 dní.

Častější praní dává riflím pořádně zabrat, a rychleji tak ztrácí svůj tvar a barvu. Pokud se vám na džínách ovšem objeví nějaké flek či skvrna, můžete je vyprat dřív. Jinak to s jejich praním opravdu zbytečně nepřehánějte.

2. Vsaďte na ruční praní

Chcete-li o džíny správně pečovat, určitě byste se měli vyhnout praní v pračce. A to velkým obloukem. 

3. Jedině naruby

Než se do praní džínů pustíte, ujistěte se, že jste je obrátili naruby. Jedině tak totiž snadno zajistíte, že budou pořád vypadat jako nové a zbytečně vám nevyblednou.

4. Vyhněte se sušičce 

Ať už budete prát džíny v ruce či v pračce, jedno je jisté. Nedávejte je do sušičky. Pokud tedy nechcete mít najednou džíny o několik čísel menší. Neboť právě v sušičce se rifle vždy trochu srazí. 

Po vyprání je jednoduše rozklepejte a pověste na sušák. Aby si zachovaly svůj tvar, sušte je ideálně pověšené vzhůru nohama nebo ve vodorovné poloze

5. Žehlit? Nežehlit?

Jestliže si dáte záležet s věšením prádla, džíny už většinou žehlit nemusíte. Drobné nedokonalosti se totiž díky přiléhavému střihu vytvarují přímo na těle. 

Pokud se ovšem chcete ve svých džínách cítit opravdu pohodlně, pak se vyplatí žehličku aspoň na chvíli zapnout. Po vyžehlení totiž rifle nádherně změknou a budou daleko příjemnější na nošení. Naprosto ideální je sundat džíny ze šňůry ještě trochu vlhké a žehlit je naruby.

Náš typ: Rifle také ve velikosti M, L i XL ...

Váš Módní svět

Svět módní

Číslo bank.účtu: FIO banka
BIC: FIOBCZPPXXX
IBAN: CZ03120100000002401402632
Svět módní
Kontakt: 775 422 887 9:00 - 17:00
PROVOZOVNA : PIVOVARSKÁ 85/2
BEROUN , 1.PATRO
svetmodni1@post.cz Ičo: 06219730 nejsme plátci DPH
ELUMA s.r.o. - MÓDA,KOSMETIKA

Vytvořeno službou Webnode E-shop